Diegoontdekt

Beste Kijker,

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Diegoontdekt de sportpodcast, waar we de fascinerende (sport)verhalen achter bijzondere mensen verkennen. Vandaag hebben we het genoegen om de volgende gast te verwelkomen: Femke Dekker, een voormalig roeister die op het hoogste niveau van deze uitdagende sport heeft geacteerd. Femke Dekker heeft jarenlang met passie en vastberadenheid haar dromen nagejaagd op het water, waarbij ze niet alleen grenzen verlegde maar ook talloze overwinningen boekte. Haar reis in de roeiwereld was er een van triomfen en tegenslagen, van doorzettingsvermogen en teamwork, en van het streven naar excellentie op elk aspect van haar sport. Na haar carrière als roeister heeft Femke een omslag gemaakt naar een maatschappelijke carrière bij de politie, waar ze haar toewijding en discipline heeft inzet om dienstbaar te zijn aan de samenleving. We gaan tijdens deze podcast met Femke in gesprek gaan over de beide kanten van de medaille: van de adrenaline en euforie van de roeiwedstrijden tot de verantwoordelijkheid en betekenisvolle impact van haar werk bij de politie. Samen met Femke zullen we de nuances van haar ervaringen verkennen, haar perspectief op doorzettingsvermogen en veerkracht ontdekken en haar visie op de toekomst en nieuwe uitdagingen in kaart brengen. Dus ga er maar goed voor zitten, nogmaals welkom bij een nieuwe aflevering van de Diegoontdekt sportpodcast.

Een echte aanrader!

Diegoontdekt is trots mediapartner van ZZ Leiden basketbal: ZZ leiden basketbalpodcast klik hier: https://www.eredivisiebasketballleiden.nl/fanzone/podcast Kom jij het vlaggenschip van ZZ Leiden basketbal de eerst volgende thuiswedstrijd ook aanmoedigen? Koop je kaartjes dan hier: Kaartjes Kom jij de dames van ZZ Leiden basketbal de eerst volgende thuiswedstrijd ook aanmoedigen? info: https://leidenbasketballdames.nl/ β–Ί Abonneren kost je geen tijd, 1 druk op de knop is genoeg! dankjewel πŸ”” Druk op de bel en graag een beetje snel, zo mis je niet 1 video! πŸ‘¨πŸ»‍πŸ’» Bekijk de podcast Leiden Inside S02E01➑ https://youtu.be/lEb2m722XAI

Volg mij op:

πŸ™‹πŸ»‍♂️ https://www.instagram.com/diegoontdekt_sportpodcast/

πŸ™‹πŸ»‍♂️ https://tiktok.com/@diegoontdekt

πŸ™‹πŸ»‍♂️https://facebook.com/profile.php?id=100079505884336

⭐ Abonneer als je nieuw bent➑ https://www.youtube.com/@diegoontdekt

🀝Wil jij jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en geloof je als bedrijf in de missie/visie van Diegoontdekt? Word dan nu sponsor!? Mail naar: diego_ouwerkerk@hotmail.com Veel kijk/luisterplezier!