Leiden Inside 2024 seizoen 2

Seizoen 2/aflevering 1:

Beste Kijker,

Welkom terug bij Leiden Inside! Het is eindelijk zover, het langverwachte tweede seizoen van ons programma is van start gegaan, uiteraard in vertrouwde samenstelling; Diego Ouwerkerk, Patrick Heijmans & Henk Buijn. Er zal dit seizoen ook een vierde gast te zien zijn, dit keer schuift niemand minder dan Alfons Groenendijk aan; Alfons Groenendijk is een voormalig profvoetballer en huidige voetbaltrainer uit Nederland. Als speler stond hij bekend om zijn harde werk op het veld en tactisch inzicht. Na zijn actieve carrière heeft Groenendijk zich ontwikkeld tot een succesvolle coach, die bekend staat om zijn betrokkenheid bij zijn spelers en zijn passie voor het spel. Met zijn ervaring als speler en coach heeft hij meerdere clubs geleid naar successen en heeft hij een sterke reputatie opgebouwd in de voetbalwereld. Alfons Groenendijk is een bevlogen en toegewijde trainer die altijd streeft naar het beste voor zijn team en spelers en niet geheel onbelangrijk een ambassadeur voor de sport in de Leidse regio. In deze editie zullen we het regionaal/nationaal sportnieuws van de afgelopen 3,5 maanden bespreken, zodat je weer op de hoogte bent van alles wat er op sportgebied speelt. Een nieuwe programma dat dankzij een gering gebruik van vaktermen en een flinke dosis aan Leidse humor voor iedereen een genot zal zijn om te kijken/luisteren.

 

Seizoen 2/aflevering 2:

Beste Kijker, Welkom terug bij Leiden Inside! Eindelijk staat aflevering 2 voor jullie klaar, uiteraard in vertrouwde samenstelling; Diego Ouwerkerk, Patrick Heijmans & Henk Buijn. Er zal in deze aflevering meerdere gasten te zien zijn, dit keer schuiven niemand minder dan Gerard van den Berg, Remco Mentink en Robbert Susan. In deze (extra) lange editie zullen we het regionaal/nationaal sportnieuws van de afgelopen 3 maanden bespreken, zodat je weer op de hoogte bent van alles wat er op sportgebied speelt. Een nieuwe programma dat dankzij een gering gebruik van vaktermen en een flinke dosis aan Leidse humor voor iedereen een genot zal zijn om te kijken/luisteren.

Een echte aanrader!

Leiden Inside wilt via deze weg Huize van den Berg bedanken voor de gastvrijheid.

Leiden Inside 2023 seizoen 1

Aflevering 1:

Leiden Inside zal vanaf nu met de vaste samenstelling Diego Ouwerkerk, Patrick Heijmans & Henk Buijn te zien zijn op het youtubekanaal van DiegoOntdekt. Er zal vanaf nu ook elke Leiden Inside een vierde gast te zien zijn.

Maandelijks zullen we het regionale/nationale sportnieuws van de afgelopen maand bespreken, zodat je op de hoogte blijft van alles wat er op sportgebied speelt. Een nieuwe programma dat dankzij een gering gebruik van vaktermen en een flinke dosis aan Leidse humor voor iedereen een genot zal zijn om te kijken.

In aflevering 2 schuift niemand minder dan Tom Holswilder aan; ruim veertig jaar was Tom verbonden aan Koetshuis de Burcht & later kwam daar ook grand café de Burcht bij. Hij begon ooit als kok en al snel werd hij eigenaar van de zaak, gek van het spelletje voetbal en fan van Feyenoord.

In aflevering 3 schuift dit keer niemand minder dan Gerard van den Berg aan; een fenomeen op het gebied van taekwondo, een 9e dan prijkt achter zijn naam, runt taekwondo verenging Leiden & sportkenner in de Leidse regio. In deze extra lange editie zullen we het regionalal/nationaal sportnieuws van de afgelopen 1,5 maand bespreken, zodat je weer op de hoogte bent van alles wat er op sportgebied speelt. Een nieuw programma dat dankzij een gering gebruik van vaktermen en een flinke dosis aan Leidse humor voor iedereen een genot zal zijn om te kijken.

In aflevering 4 schuift dit keer niemand minder dan Reanne van Kleef aan; Reanne is geen onbekende in de Leidse sportwereld. Ze voetbalt al jaren bij Lugdunum, waar ze ook sinds 2019 in het bestuur zit. Verder heeft ze bij lokale omroep Sleutelstad in 2016 het dagelijkse sportprogramma Sport071 opgezet. Daarnaast werkt Reanne voor Topsport Leiden als topsportcoördinator. In deze extra lange editie zullen we het regionaal/nationaal sportnieuws van de afgelopen 3 maanden bespreken, zodat je weer op de hoogte bent van alles wat er op sportgebied speelt. Een nieuwe programma dat dankzij een gering gebruik van vaktermen en een flinke dosis aan Leidse humor voor iedereen een genot zal zijn om te kijken.

aflevering 5:

Leiden Inside pre-kerstspecial de podcast staat nu online, met vaste tafelgasten Henk buijn & Patrick Heijmans neemt Diego Ouwerkerk de sportnieuwtjes van de afgelopen 2,5 maand door. Hierbij zullen ook de volgende gasten aanschuiven: Marcel Verburg, Yvonne van Dorp, Edwin Verver, Houssin Bezzai, Gerard van den Berg, Freek Jansen & Hennie Kanbier!

Het is uiteraard weer een top show geworden!

Maak jouw eigen website met JouwWeb