Sponsor worden?

Potentieel partnerschap tussen Diegooontdekt de (sport)podcast en jouw bedrijf.

DiegoOntdekt is sinds de lancering twee jaar geleden snel gegroeid en heeft momenteel een vast kijkers/luisteraarsbasis gecreëerd. Diegoontdekt is trots op de inhoud die wordt geproduceerd en blijft investeren in de groei en het succes van podcast.

Laat mij wat meer vertellen over de podcast. Diego(ontdekt) is een gepassioneerde sportliefhebber die via zijn podcast het doel heeft men te inspireren & te motiveren om sport/maatschappelijke doelen te behalen. Op dit moment heeft Diegoontdekt een trouwe en actieve community opgebouwd die geïnteresseerd is in alles wat te maken heeft met sport. De podcast spreekt een breed publiek aan, variërend van sportfans tot professionals en experts in de branche.

Momenteel bereikt Diegoontdekt de (sport)podcast een indrukwekkend aantal van ongeveer 1200 weergaves per maand op YouTube en telt hij maandelijks meer dan 1100 trouwe luisteraars. Dit groeiende publiek geeft ons de mogelijkheid om uw merk aan een breed scala van potentiële klanten te tonen. Bovendien kan Diegoontdekt, als uw trotse sponsor, ons publiek bewust maken van uw producten, diensten of andere relevante initiatieven die uw bedrijf heeft.

Tegenprestatie

Door Diegoontdekt te sponsoren, krijgt uw bedrijf directe toegang tot onze toegewijde luisteraars en kijkers. Diegoontdekt biedt u verschillende mogelijkheden om uw merk te integreren in de podcast, zoals vermeldingen aan het begin of einde van de afleveringen, logo- en product plaatsing in mijn video's, gastoptredens van uw vertegenwoordigers, en zelfs speciale kortingscodes voor onze community. Diegoontdekt staat ook open voor ideeën en suggesties van uw kant om een op maat gemaakt sponsorschap te ontwikkelen dat voldoet aan uw specifieke doelen en wensen.

Naast de exposure die uw bedrijf zal krijgen, bieden wij ook de mogelijkheid om uw merkimago te verbinden met sport en optimale gezondheid. Sport heeft een universele aantrekkingskracht en sponsoring van Diegoontdekt de (sport)podcast kan een uitstekende gelegenheid zijn om uw betrokkenheid bij een gezonde levensstijl te tonen.

 

Overtuigd geraakt? Stuur dan via Contact een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.

Diegoontdekt is trots mediapartner van:

Kom jij het vlaggenschip van ZZ Leiden basketbal de eerst volgende thuiswedstrijd ook aanmoedigen? koop je kaartjes dan hier: