De vrienden van Diegoontdekt

Beste vrienden van Diegoontdekt,

Met veel enthousiasme en passie deelt Diegoontdekt iedere (week) ontdekkingen en boeiende verhalen in de podcast. Het is geweldig om te zien hoeveel interesse en steun Diegooontdekt van jullie krijgt.

Om de podcast verder te ontwikkelen en te laten groeien, heeft Diegoontdekt besloten om jullie hulp te vragen. Met een klein financieel gebaar kunnen jullie een belangrijke bijdrage leveren aan het succes en de voortdurende groei van de podcast.

Daarom introduceren wij met veel genoegen ons 'Steun Diegoontdekt met Tikkie'-initiatief. Via deze eenvoudige en veilige betalingsservice kunnen jullie op een gemakkelijke manier ieder bedrag doneren aan de podcast. Dit geld zal vervolgens volledig worden geïnvesteerd in het verbeteren van onze uitzendingen, het bieden van nog meer boeiende content en het vergroten van onze bereik.

Jullie steun zal ons motiveren om continu te blijven groeien, nieuwe avonturen aan te gaan en inspirerende verhalen met jullie te delen. Diegoontdekt is ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid om deze podcast te maken en zouden het geweldig vinden als jullie willen helpen om nog meer mensen te bereiken met ons podcast programma.

Tegenprestatie

Als tikkievriend ontvang je een aantal tegenprestaties als dank voor je steun:

  1. Eervolle vermelding op de website: We zullen een speciale sectie op de website van Diegoontdekt creëren om alle tikkievrienden te vermelden. Jouw naam (of een door jou gewenst alias) zal hierin worden opgenomen, zodat iedereen kan zien dat je een gewaardeerde supporter van de podcast bent.
  2. Eervolle vermelding in de podcast zelf: In één van onze afleveringen zullen we je specifiek bedanken voor je bijdrage als tikkievriend. We zullen je naam noemen en vertellen hoezeer we je steun waarderen. Dit zal zowel onze luisteraars als Diegoontdekt eraan herinneren dat we deel uitmaken van een geweldige community.

We zijn ontzettend dankbaar voor je steun en willen graag onze erkenning tonen door middel van deze tegenprestaties. Jouw bijdrage als tikkievriend helpt ons om de podcast te blijven verbeteren en nieuwe inhoud te creëren. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we je steun waarderen en we hopen dat deze tegenprestaties laten zien hoe belangrijk je voor Diegoontdenkt bent.

Dus laten we samen op ontdekkingsreis gaan en dit toffe avontuur voortzetten! Met jullie steun maken we van Diegoontdekt tot een ware hit!

Nogmaals hartelijk dank voor jullie betrokkenheid en bijdrage.

Laat je naam & telefoonnummer achter via het Contact formulier en Diegoontdekt zal contact met je opnemen.

De ''wall'' vrienden van Diegoontdekt: